Na naši šoli se trudimo, da bi učencem izboljšali pogoje za delo, učenje in sprostitev. Zato že več let deluje Šolski sklad, ki pridobiva sredstva za delovanje iz prispevkov staršev, donacij in drugih virov. Namen sklada je financiranje dejavnosti in potreb šole, ki niso del izobraževalnega programa oz. se ne financirajo iz javnih sredstev.

 

Ker vedno več naših učencev nima smučarske opreme, si pa želijo smučati, je naš namen, da jim omogočimo, da si v šoli lahko izposodijo opremo ali pa jim jo podarimo.

Dragi starši, dedki, babice, strici, tete, prijatelji in vsi ostali, če imate doma karkoli izmed rabljene smučarske opreme (smuči, board, smučarske palice, čelade, smučarska očala, smučarske čevlje, buce, rokavice, kape in seveda kombinezone…), ki so jih vaši otroci že prerasli in jih ne potrebujete več in ste jih pripravljeni podariti nam, jih lahko kadarkoli prinesete v šolo. Mi in otroci jih bomo neizmerno veseli.

Ker pa ne smemo pozabiti na šport tudi po koncu zime, zbiramo tudi ostalo športno opremo in pripomočke (kolesa, rolerje, skiroje, loparje, žoge…).

dopoldanskem času bo opremo prevzel učitelj Petar Četkovič, 
popoldanskem pa učitelj Pavle Dornik.

Za vso zbrano opremo se vam iskreno zahvaljujemo!

Lep pozdrav,

Šolski sklad

OŠ Zadobrova – zbiramo.PDF

(Skupno 124 obiskov, današnjih obiskov 1)